Intrebari frecvente

Puteti construi oriunde?

Da, putem construi atat in tara cat si in strainatate. Printre numeroasele avantaje ale caselor de lemn se numara si faptul ca pot fii ridicate pe aproape orice teren pentru ca se pot construi atat pe fundatie de beton cat si pe piloni de beton, de fier sau de lemn (in functie de alegerea beneficiarului).
Fabricarea caselor se face in Avrig, Sibiu de unde sunt transportate si montate unde doreste clientul.

Cat costa o casa?

Construim case 100% pesonalizate, dupa proiectul si cerintele clientului. De aceea pentru a
Pentru a putea realiza o oferta corecta, avem nevoie de proiectul casei, care sa contina planuri cu compartimentare, fatade si prezentarea unei sectiuni verticale.
In cazul in care nu ai trecut deja pe la un arhitect, ne poti trimite schitele realizate de tine, schite care sa contina informatii despre dimensiuni: lungime, latime, inaltime, compartimentare. Folosind aceste detalii vom putea realiza o simulare carecta a viitorului proiect.

 

Ce tip de invelitori acoperis folosim?

Invelitoarea de acoperis din tabla
Pentru acoperisuri mai mari folosim invelitoare din tabla Bilka , tip tigla metalica.
Tigla metalica ofera o protectie de durata imbinand duritatea otelului cu aspectul clasic de tigla.
Invelitoarea de acoperis din tabla are avantajul unei durate mari de viata, si datorita greutatii scazute se monteaza usor si repede. Panta minima pe care se poate monta este de 4,5 ° (10%)
Invelitoarea din tabla este realizata la dimensiunile comandate si are sistem complet.

Invelitoarea din solzi bituminati
Avantajul acestui tip de invelitoare il constituie greutatea redusa si montajul usor pe orice tip de suprafata. Pretabila pentru acoperisurile mai mici ofera casutei un aspect rustic si cochet.